Zomermuziekweek

Maandag 26 augustus

10.00 – 11.00 Probeer een instrument

Een workshop waarin je meer leert over verschillende muziekinstrumenten en ook alle instrumenten kunt uitproberen. Altijd al eens willen drummen of op een viool willen spelen? Kom dan meedoen! De workshop is voor kinderen vanaf 4 jaar oud.

Dinsdag 27 augustus

10.00 – 11.00 Probeer een instrument

Woensdag 28 augustus

10.00 – 11.00 Muziek voor Peuters

Een uurtje muziek maken, liedjes zingen, bewegingsspelletjes en nog veel meer  voor baby’s en peuters van 1,5 jaar t/m 3 jaar samen met een (groot-) ouder.

Donderdag 29 augustus

De Hillegomse Muziekschool is de hele dag aanwezig op de Jaarmarkt in het centrum van Hillegom. Ben je benieuwd naar ons cursusaanbod? Kom dan een kijkje nemen in onze marktkraam en vraag daar een gratis kennismakingsles aan.

Vrijdag 30 augustus

10.00 – 11.00 Muziek voor Peuters