Voorzorgsmaatregelen Corona in de Hillegomse Muziekschool

Vanaf woensdag 1 juli 2020 zijn er wat versoepelingen in de coronamaatregelen. Hiermee komt er ruimte om ook de groepslessen weer te gaan opstarten. De algemene regels die we de afgelopen maand hanteerden blijven echter gelijk:

De balletschool mag vanaf 1 juli 2020 de lessen weer binnen gaan geven. Dat betekent dat het belangrijk is om extra goed op te letten bij het houden van 1,5 meter afstand rondom de voordeur. We vragen daarom aan ouders die hun kinderen brengen en ophalen om niet bij de voordeur te blijven wachten, maar een plek op het voorplein (bij het hek) te zoeken waar het makkelijker is om 1,5 meter afstand te bewaren.