Uitnodiging uitreiking keurmerk

De Hillegomse Muziekschool heeft onlangs het nieuwe culturele kwaliteitskeurmerk van de Certificeringsorganisatie Bibliotheekwerk, Cultuur en Taal behaald.  Dit is een nieuw keurmerk dat is ontwikkeld voor niet alleen muziekscholen maar alle culturele organisaties. Wij hebben meegedaan aan een pilot van dit nieuwe certificeringstraject en horen tot de eerste 3 organisaties in Nederland die het keurmerk gaan ontvangen. Alle drie deze organisaties ontvangen het keurmerk in dezelfde week zodat er ook landelijk aandacht aan besteed zal gaan worden.

Hierbij willen we alle leerlingen en/of ouders uitnodigen voor de officiële uitreiking van het keurmerk op dinsdag 30 oktober in onze muziekschool.

17.00 – 17.20    Ontvangst met hapje en een drankje en gelegenheid tot het zien van de muziekschool in bedrijf

17.20 – 17.25     Welkom door  Nadine Stolk (directeur Hillegomse Muziekschool)

17.25 – 17.35    Overhandiging  certificaat door Willem Camphuis (directeur CBCT)

17.35 – 17.45    Onthulling gevelbordje door wethouder Fred van Trigt