Sluiting update maandag 16-3-2020

Beste leerlingen en ouders,

De ontwikkelingen volgen zich in rap tempo op en de RIVM-richtlijnen die we volgen veranderen ook per dag als gevolg daarvan. Dat is afgelopen zondag wel gebleken met het opschalen van de maatregelen.

Dit betekent dat de Hillegomse Muziekschool tot 6 april gesloten is en er geen activiteiten zijn. Dat betekent o.a. dat er ook geen theorie examens zullen zijn op zaterdag 4 april. Op dit moment zoeken wij naar een oplossing voor onze examenkandidaten. Jullie ontvangen later meer informatie hierover.

Met alle docenten zijn we aan het onderzoeken welke mogelijkheden er zijn om lessen of lesmaterialen online aan te bieden, zodat jullie op afstand toch wekelijks contact kunnen houden met je docent en op die manier toch thuis muziek kunnen blijven maken. Later deze week komt er een update hierover. Het kost ons even tijd om hier een passende oplossing in te vinden en te creëren. We hopen op jullie begrip hiervoor.

Wij willen graag in contact met jullie blijven en daarom zou het fijn zijn als zoveel mogelijk van jullie een abonnement hebben op onze nieuwsbrief. Dus als je nog geen abonnement hebt hierop kun je deze aanmaken via www.hillegomsemuziekschool.nl , rechts onderaan de homepage kun je je aanmelden.

Het gebouw van de muziekschool is gesloten. Directeur Nadine werkt vanuit huis en is bereikbaar via directie@hillegomsemuziekschool.nl en via 06 30 20 29 91. Wij hopen dat iedereen gezond blijft en in deze weken de vrije tijd die nu ontstaat gebruikt om extra muziek te maken! Het docententeam kijkt nu al uit naar de eerste lessen na deze sluiting!

Namens het hele team, een hartelijke groet,

Nadine Stolk, directeur Hillegomse Muziekschool