Open Huis

Zaterdag 25 januari zetten wij onze deuren open voor het Open Huis. We hebben deze keer gekozen voor een nieuwe opzet en hebben een afwisselend programma samengesteld.

13.00 – 13.30

Optreden door leerlingen op piano, klarinet, saxofoon, hobo, gitaar en slagwerk

13.30 – 14.00

Rondleiding langs lokalen met docenten van de instrumenten uit het voorafgaande optreden. Je ontdekt in elk lokaal  allerlei leuke weetjes over muziekinstrumenten, de docenten geven een kort optreden en je kunt zelf allerlei muziekinstrumenten uitproberen. Ben je in elk lokaal geweest en is je stempelkaart vol, dan is er een verrassing voor je.

Workshop kindercursus ‘Muziek voor Kleuters’

14.00 – 14.30

Workshop kindercursus ‘Kinderkoor’

Workshop korte cursus ‘Ukelele voor volwassenen’

14.30 – 15.00

Optreden door leerlingen op dwarsfluit, accordeon, cello, viool, piano, hoorn en zang

15.00 – 15.30

Workshop kindercursus ‘Muziek voor Peuters’

15.30 – 16.00

Workshop kindercursus ‘Ukelele voor kids’

Workshop Klezmerensemble

Van harte welkom om een kijkje te komen bij de optredens en mee te doen aan een rondleiding of een workshop!

Doe je mee aan de rondleiding? Dan kun je een kortingskaart verdienen van €25,- op het resterende gedeelte van een jaarcursus.