Online lessen en extra zomerprogramma

Als gevolg van het Corona virus is onze muziekschool fysiek al enige tijd gesloten, maar de lessen hebben in een gewijzigde vorm doorgang kunnen vinden. Het docententeam heeft hard gewerkt om online vervangende lessen aan te kunnen bieden aan onze leerlingen en wij zijn heel blij dat dit zo goed ontvangen wordt. We merken dat alle leerlingen hard aan het oefenen zijn thuis en elke week weer nieuwe dingen leren. Ook ouders heel erg bedankt voor jullie inzet om de kinderen te begeleiden bij het oefenen maar ook bij de online lessen zelf!

Daarnaast wordt er veel gebruik gemaakt van ons abonnement op de app EARZ! Heb je dit nog niet gedaan, ga dit dan zeker nog proberen. Ga naar www.earz.nl of download de app. De inloggegevens kun je krijgen bij je docent.

We hopen dat jullie veel plezier beleven aan onze vervangende lessen en dat we weer snel live muziek met elkaar kunnen maken. Ondertussen werken wij aan de voorbereiding van een extra programma in de zomervakantie met workshops en samenspeellessen. Voor deelname aan dit programma worden geen extra kosten in rekening gebracht. Iets leuks om alvast naar uit te kijken. Houd onze nieuwsbrief en social media in de gaten want hier lichten we binnenkort alvast een tipje van de sluier op!