Muziekschool gesloten ivm corona virus

Beste leerlingen en ouders,

In Nederland gelden vanaf donderdag 12 maart 2020 nieuwe maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus.

Naar aanleiding van de actuele ontwikkelingen met betrekking tot de indamming van het coronavirus in Nederland geven de Hillegomse Muziekschool en Balletschool Martha de Rijk gevolg aan de oproep van het RIVM en de Nederlandse overheid om mee te werken aan het beperken van de verspreiding. Dit betekent:

Geen lessen of andere activiteiten op de muziekschool en balletschool tot en met 31 maart 2020

Aansluitend op de landelijke maatregelen hebben de Hillegomse Muziekschool en Balletschool Martha de Rijk besloten alle lessen en activiteiten af te gelasten tot en met 31 maart, ook als deze minder dan 100 personen betreffen.

Alle adviezen en maatregelen van het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu) zijn er op gericht om de gevolgen van deze virusuitbraak in te perken dan wel te vertragen. Wij ondersteunen deze doelstelling en maken deze keuze ook in het belang van de gezondheid van ons personeel en onze leerlingen.

Wij hopen op begrip voor dit lastige besluit en de medewerking om gezamenlijk het coronavirus tot een goed einde te brengen.

We houden de ontwikkelingen goed in de gaten en indien nodig houden wij u via de website of per e-mail op de hoogte.

Voor verdere vragen kunt u contact opnemen met directeur Nadine Stolk: directie@hillegomsemuziekschool.nl