Hillegomse Muziekschool opnieuw gecertificeerd!

De Hillegomse Muziekschool voldoet als één van de eerste drie organisaties in Nederland aan de nieuwe eisen van Kwaliteit in Beeld, het certificeringskader voor bibliotheekwerk, cultuur en taal. Dinsdag 30 oktober werd de muziekschool voor deze gelegenheid extra in het zonnetje gezet door CBCT, de uitvoeringsorganisatie achter het nieuwe kwaliteitskader Kwaliteit in Beeld en werd het certificaat officieel uitgereikt aan directeur Nadine Stolk. Ook wethouder Fred van Trigt was aanwezig om het bijbehorende gevelbordje te onthullen.

 

De Hillegomse Muziekschool vindt het belangrijk om in de muzieklessen maar ook in de activiteiten en de administratie de klant een zo hoog mogelijke kwaliteit te bieden. Om steeds een hoge kwaliteit te kunnen blijven leveren is het belangrijk om als organisatie steeds kritisch naar jezelf te blijven kijken en verbeterpunten en nieuwe uitdagingen te blijven zoeken. Nieuwe uitdagingen binnen het cursusaanbod van de muziekschool of juist het aangaan van samenwerkingen met andere organisaties in de omgeving.

Cultuur verbindt, een ander belangrijk speerpunt van de Hillegomse Muziekschool. En boe mooi was dit terug te zien tijdens het allereerste Hillegomse Cultuurfestival dat eind september door de muziekschool en de bibliotheek werd georganiseerd. De afgelopen jaren heeft de muziekschool de horizon kunnen verbreden door samenwerkingen aan te gaan met onder andere een aantal Kinderopvang- en buitenschoolse opvanglocaties en met stichting Hozo.

 

Het behalen van dit keurmerk is voor de Hillegomse Muziekschool geen eindpunt, maar een nieuw beginpunt om aan de slag te gaan met nieuwe uitdagingen met als doel om zoveel mogelijk inwoners van Hillegom in aanraking te brengen met muziek.

Deel dit bericht...