MAARTEN MEULBLOK – VRIJWILLIGER VAN HET JAAR

VRIJWILLIGER VAN HET JAAR

Het jaar is heel mooi begonnen. Tijdens de nieuwjaarsreceptie van de Gemeente Hillegom werd onze vrijwilliger Maarten Meulblok uitgeroepen tot vrijwilliger van het jaar. Wij zijn heel trots op hem!
Op onze Facebookpagina vind je foto’s van de uitreiking tijdens de nieuwjaarsreceptie en in de documentatiewand vind je het krantenartikel uit De Hillegommmer over deze avond.

Gefeliciteerd Maarten!!

Klanttevredenheidsonderzoek

De Hillegomse Muziekschool heeft kwaliteit en een goede dienstverlening hoog in het vaandel staan. Iedere twee jaar wordt er een klanttevredenheidsonderzoek gehouden op de Hillegomse Muziekschool. Dit onderzoek doen wij om steeds weer opnieuw te kunnen bekijken of u als klant van de Hillegomse Muziekschool tevreden bent. Op deze manier hopen wij onze kwaliteit te kunnen blijven waarborgen en waarnodig verbeteren.

Dit jaar zijn er twee verschillende enquêtes

• Algemene enquête (voor iedereen boven de 12 jaar)
    Dit onderzoek bestaat uit 10 korte open vragen en meerkeuzevragen.
  • Kinderenquête (voor kinderen t/m 12 jaar)
    Op het formulier worden 8 vragen gesteld waarbij de kinderen steeds een smiley omcirkelen, een rapportcijfer geven of kort antwoord geven op een open vraag.

De enquêtes liggen klaar in de hal van de muziekschool. Er staan daar ook pennen klaar om direct de vragenlijst in te vullen. De enquête is anoniem en kan worden ingeleverd in de hiervoor bestemde inleverbox in de hal bij de voordeur of in de rode brievenbus naast het kantoor.

Het is ook mogelijk om de algemene enquête online in te vullen. Dit kan via onderstaande link:

Wij hopen dat u allemaal deel wilt nemen aan dit onderzoek!