MUZIEK BIJ SMALLSTEPS

MUZIEK BIJ SMALLSTEPS

Smallsteps Mauritslaan

De Hillegomse Muziekschool is ook regelmatig te vinden bij Kinderopvang Smallsteps. Zo is er wekelijks een muziekles voor de baby- en peuters op de Mauritslaan. Gedurende 10 weken worden er muzieklessen gegeven op een vaste ochtend en daarna rouleert dit naar een andere ochtend zodat aan het einde van het schooljaar alle kindjes de kans hebben gehad om muziek te maken. De jonge kinderen genieten van de verschillende liedjes, ontdekken hoe ze zelf muziek kunnen maken met allerlei kindermuziekinstrumenten en dansen en bewegen op fluitmuziek.

Smallsteps BSO Lawaai Papegaai Geel

Afgelopen schooljaar hebben diverse kinderen gebruik gemaakt van de korte workshops na schooltijd, verzorgd door de muziekschool. En nu komt hier een vervolg op! Vanaf september 2017 start er een cursus van 8 lessen van 30 minuten op BSO Lawaai Papegaai Geel. Deze cursus is open voor de kinderen van de BSO en de kinderen van basisschool De Giraf.

Tijdens de cursus Muzikale Ontdekkingsreis op De Giraf, maken de kinderen iedere week kennis met een ander muziekinstrument en leren zij ook alvast wat over noten lezen, ritmes spelen en alles wat er verder bij muziekles komt kijken.

De kinderen komen direct vanuit school naar de BSO ruimte van Smallsteps waar ze even wat drinken voor de cursus begint. De lessen zijn om 15.45 uur afgelopen.

Data Muzikale Ontdekkingsreis op De Giraf:

Les 1: 11 september
Les 2: 18 september
Les 3: 25 september
Les 4: 2 oktober
Les 5: 9 oktober
Les 6: 23 oktober
Les 7: 30 oktober
Les 8: 6 november

Tijd: maandag 15.15 – 15.45 uur

Tarief: €50,- voor de hele cursus

Minimum aantal deelnemers: 6

Leeftijd: vanaf groep 3

Inschrijving: https://www.hillegomsemuziekschool.nl/inschrijven (Kies voor de optie Kindercursus en klik daarna op Muzikale Ontdekkingsreis op De Giraf)
Download de flyer als pdf | KLIK HIER