Concert Examenkandidaten en gevorderde leerlingen

Wanneer:
15 mei 2020 hele dag
2020-05-15T00:00:00+02:00
2020-05-16T00:00:00+02:00
Kosten:
Gratis

Op de Hillegomse Muziekschool bieden wij alle leerlingen de mogelijkheid om deel te nemen aan verschillende examens. Doel van de examens is het hebben van een praktisch toetsmoment waar de leerlingen naar toe kunnen werken.

In de eerste jaren gebeuren de graadexamens spelenderwijs. Na het behalen van het graadexamen krijgen de leerlingen een diploma. Een hele goede stimulans om muziek te blijven maken!

Naast het graadexamen worden ook de Fase-examens conform de landelijke HAFA opleiding afgenomen. In plaats van een graadexamen doen de leerlingen in het derde of vierde lesjaar examen A, en een paar jaar later B en soms zelfs nog C examen. Aan de Fase-examens hangt meer gewicht. De beoordeling wordt gedaan door een jury van drie muziekdocenten. Een belangrijke voorwaarde is dat het bijbehorende theorie-examen al is behaald.

De Fase examenkandidaten hebben inmiddels allemaal hun theorie-diploma gehaald en gaan op zaterdag 15 en 22 juni praktijkexamen doen. Als try-out spelen de kandidaten een stuk uit hun examenprogramma tijdens een concert op vrijdag 24 mei in de zaal van verzorgingstehuis Bloemswaard. Het concert begint om 19.30 en de toegang is gratis!

Contact

Hillegomse Muziekschool

Keurmerk

Aanmelden nieuwsbrief

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.

Scroll naar top